Creo que esta é a receta mais sinxela que coñezo. ¡Vamos, que a pode facer calquera!! Hasta a min me sae. A min gústame mais este tipo de tarta de queixo que as que non precisan forno, pero eso é pra gustos.
Probade a facela e a ver que vos parece.
O que preciso:
Probade a facela e a ver que vos parece.
O que preciso:
-3
ovos.
-3
iogures naturales.
-1
medida de iogur de fariña.
-1
medida de iogur de azúcar. (A cantidade de azúcar pódese variar en
función de se che gusta mui dulce ou pouco dulce).
-Pasas de corinto (opcional).
-Pasas de corinto (opcional).
Aclaración:
Podemos utilizar en vez de 3 iogures, 1 iogur e 1 brik pequeno de nata.
Tamén se pode facer con outros tipos de queixo (quesitos ou incluso queixo fresco).
Podemos utilizar en vez de 3 iogures, 1 iogur e 1 brik pequeno de nata.
Tamén se pode facer con outros tipos de queixo (quesitos ou incluso queixo fresco).
Como
o fago:
Mezclar
tódolos ingredientes e batir coa batidora.
Untar
molde con mantequilla e espolvorear con fariña (como se fai con
calquera outra cousa para que non se pegue) e botar a mezcla anterior.
Se queremos podemos añadir unhas pasas de corinto (neste caso deberiamolas ter antes un ratiño nalgún líquido tipo viño oporto, ou o que nos guste).
Podes facela nun molde grande, de unhos 24 cms (se é desmontable millor); ou en varios individuales.
Se queremos podemos añadir unhas pasas de corinto (neste caso deberiamolas ter antes un ratiño nalgún líquido tipo viño oporto, ou o que nos guste).
Podes facela nun molde grande, de unhos 24 cms (se é desmontable millor); ou en varios individuales.
Meter
no forno prequentado a 180º unos 35-40 minutos.
Se se vos agrieta pola parte de arriba, (o que me suele pasar a min!) seguramente é que a temperatura do forno está mui alta.
Imprimir artículo
No hay comentarios:
Publicar un comentario