Espazo para as receitas de cociña que vou facendo ou copiando e temas relacionados. Sen pretensións, xa que os meus coñecementos son básicos; simplemente como arquivo para botar man das receitas cando necesito cociñar.
Translate
viernes, 17 de julio de 2015
Raíta
Esta é unha salsa mui utilizada como acompañamento coa comida india, currys, etc, pero podemos utilizala perfectamento como acompañamento de ensaladas, etc.
O QUE PRECISO: (Para 2 persoas)
-Medio pepino (un se é pequeno).
-1 Iogur natural,
-1 pizca de sal
-1 pizca de pimentón.
COMO O FAGO:
-Pelar o pepino.
-Pasar o pepino por un raiador.
-Poñer sobre papel absorvente e quitar toda a auga posible.
-Poñer nunha cunca e mezclar o pepino co iogur.
-Añadir sal.
-Mezclar ben e probar.
-Espolvorear con pimentón (pouca cantidade).
Imprimir artículo
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario